Clínica Veterinària La Granja

Al servei del teu millor amic

La Clínica Veterinària La Granja és un centre de medicina veterinària on trobareu un servei professional i personalitzat amb un tracte humà i proper especialitzat en la prevenció i el tractament de les malalties que afecten gossos, gats i exòtics.

Des del 2005 que hem tingut una formidable progressió de la clínica i l’equip que ens ha fet consolidar com a una de les clíniques de referència a Molins de Rei. La nostra filosofia de treball es basa en professionalitat i serietat però a la vegada oferint un tracte familiar i proper amb els pacients i els seus propietaris.

En l’actualitat disposem d’unes instal·lacions i d’un equipament que permeten el diagnòstic ràpid i eficaç de la gran majoria de les patologies animals. D’altra banda, l’especialització del nostre equip veterinari ens permet oferir un servei d’alta qualitat en tots els àmbits de la clínica veterinària de petits animals.

A la nostra clínica trobareu els millors serveis amb el millor tracte per a vosaltres i per a la vostra mascota.

Botiga

Perquè escollir-nos

   • Veterinaris qualificats, amb àmplia experiència en medicina d’animals de companyia
   • Oferim atenció personalitzada especial per a cada mascota
   • Disposem d’unes instal·lacions i equips moderns preparats per atendre la teva mascota
   • Tractament específic adaptat a les necessitats dels propietaris i les seves mascotes

Què diuen de nosaltres

El trato que me dió David fue espectacular y sólo tengo agradecimientos hacia él y su equipo.Sin duda el mejor Gracias por animarme y solucionar mis problemas.
Manuel Gayobart, Novembre 2018
5*!
Georgina US, Setembre 2018
Mi experiencia en esta clínica ha sido excepcional. Grandes profesionales con un trato excelente y muy cercano a los animales. Siempre que voy me revisan a mi perra de todo!!! Y si le ven algo raro lo analizan insitu en su laboratorio. Relación calidad precio bien en comparación con el resto de clínicas de molins.
Mabel CA, Setembre 2017
5*!
Núria Solé, Agost 2017
5*!
Alex Ot R, Abril 2017
Sens dubte x mi una molt bona feina. El grau d’atenció i proximitat i el tracte que hem rebut per part de l’equip és excel·lent. És d’agrair. Gràcies David en especial. El gat està perfecte i jo molt content.
Albert Piñol, Octubre 2016
David es genial y el equipo que trabaja con el es super atento con todos!
Jes Calzada, Març 2015
5*!
Juudith Urquiza, Març 2015
Me encanta David como veterinario y el trato que le da a mi perrita Iria. En cuanto a la Pelu me gusta como lo hace Lara. Soys estupendos!!!
Luisa Lores, Octubre 2014
Al barri Bonavista i l’Associació de veins Bonavista- el Mas agraim al equip veterinari per l’ajuda que ens proporcionan per a poder continuar cuidan a la colonia de gats que tenim.
Moltes gracies a tots!
Anna GM, Agost 2015
SOU COLLONUTS
Mireia Hide, Març 2015
5*!
Alex Ot, Abril 2016
La veritat s’ ha de dir i pel q fa a la meva experiència amb La Granja veterinària és més q excel•lent. Tinc confiança plena amb en David i la Sandra, i la resta del seu equip. Però sobretot en David, grandíssim professional q demostra q ho és, sent sobretot gran persona i el tacte q té amb les bèsties és x flipar!!. Et dono les gràcies David, per tot el q has fet i seguiràs fent, xq tinc clar q encara q estigui lluny de Molins, el Lucho i la Nela et veuran només a tu. Enhorabona x la feina q fas David, sempre aprenent, i juntament amb lo bona persona q ets, et desitjo el millor!! Espero i desitjo q la gent nova opini el mateix q jo i molts q ja són clients teus. Una abraçada enorme!!
Elisabeth Berni, Octubre 2016
Me encantó el trato y la profesionalidad, el caso de diabetes de mi gata es complicado y David la lleva de forma detallada y exhaustiva. Totalmente recomendables, da gusto encontrar aun veterinarios tan vocacionales.
Marien Valero, Desembre 2016
5*!
Cristina Pages, Setembre 2016

 

Vine, prova i gaudeix els nostres Serveis

 • Medicina general

 • Visites a domicili

 • Cirurgia de teixits tous

 • Equip ecogràfic

 • Equip de raigs X

 • Equips per a altres proves diagnòstiques

 • Especialitats (Exòtics, traumatologia, cardiologia…)

 • Alimentació

Clínica Veterinària La Granja

Rambla de la Granja, 20
08750 Molins de Rei (Barcelona)

clinicaveterinarialagranja@hotmail.com

936 805 458

COM ARRIBAR