Els nostres serveis

Tenim a la vostra disposició més de 80m2 de superfície dedicats exclusivament a donar i garantir el millor servei per al propietari i la seva mascota.
Els serveis especialitzats que oferim a la Clínica són els següents:

El servei de Medicina Interna és una de les especialitats més importants en el diagnòstic i tractament de malalties. Mitjançant les consultes rutinàries podem fer el seguiment i prevenció de la salut de les vostres mascotes.

També realitzem les vacunacions i desparasitacions pertinents i la identificació mitjançant la implantació de microxips homologats per la Unió Europea.

  • Disposem de laboratori propi. Permetent-nos obtenir els resultats de la majoria de les proves al moment, aconseguint major agilitat per a diagnosticar i assignar el tractament corresponent a cada cas.
  • Comptem amb centres concertats per a la realització proves específiques (cultius, citologies, biòpsies, anatomia patològica…)
El fet de disposar de servei de cirurgia permanent, ens ha permès poder solucionar infinitat de problemes urgents, així com poder realitzar amb més agilitat cirurgies comuns.

Comptem amb un quiròfan totalment asèptic i completament equipat amb anestèsia inhalatòria i respiració mecànica, vaporitzadors d’isofluorano, bomba d’infusió i perfussors. Monitoratge complet de tots els pacients: ECG, pulsioximetria, capnografia, gasos anestèsics, BIS, pressió arterial i paràmetres ventilatorios. Disposem de desfibril·lador i de mitjans de ressuscitació avançats.

Els animals són supervisats contínuament des que s’aplica l’anestèsia fins que es produeix la completa recuperació.

Gràcies al servei de Radiologia Digital d’última generació ens permet obtenir imatges de forma instantània de teixits tant tous com ossis.
Amb el nostre propi equip, les ecografies ens permeten de forma instantània i sense cap tipus de molèsties per a l’animal, poder diagnosticar o descartar diferents patologies.

 

  • Un equip especialitzat en ecografies es desplaça a les nostres instal·lacions per a dur a terme un diagnòstic més acurat quan el pacient ho requereix
  • Els TAC i ressonàncies magnètiques es realitzen a centres concertats especialitzats en aquest tipus de diagnòstics
La societat experimenta noves tendències cap a la tinença de mascotes atípiques o exòtiques o els anomenats nous animals de companyia, com fures, conills d’índies, xinxilles, porcs nans, tortugues, llangardaixos, lloros, rèptils… El nostre especialista us oferirà un servei integral en la cura de la vostra mascota.

També comptem amb serveis veterinaris concertats amb especialistes en traumatologia, oftalmologia, ecografia, neurologia, cariologia… que atendran a la vostra mascota a la mateixa clínica sense necessitat de desplaçar-se a un altre lloc.

 

– Salut dental: Preveu els problemes dentals de la teva mascota abans que es manifestin. Porta-la a la clínica per a un control dental un cop l’any. Comptem amb els elements necessaris per fer neteges dentals, extracció del sarro i revitalitzar la salut de les genives.

– Programes antiparasitaris: Les nostres mascotes formen part de la família, per tant hem de mantenir-les netes i sanes. Han d’estar desparasitades i seguir un programa de manteniment. Porta el teu gos o gat i li assignarem un programa segons les seves necessitats.

– Atenció domiciliària: A la Clínica Veterinària La Granja oferim un servei d’atenció veterinari a domicili. Sol·licita una consulta a casa teva per telèfon i estarem encantats d’anar a visitar a la teva mascota tan aviat com ens sigui possible.

– Programes sènior: Per ajudar a la teva mascota a mantenir-se sana i activa i així poder gaudir al màxim d’aquesta última etapa de la seva vida, li dissenyem un programa a mesura amb les pautes que ha de seguir en matèria d’alimentació, hàbits de vida, revisions mèdiques, etc…

– Incineració i recuperació de cendres: Gestionem la recollida, incineració i posterior recuperació i lliurament de les cendres del seu animal de companyia.

– Botiga especialitzada: Comptem amb una botiga especialitzada on podràs trobar una variada gamma de pinsos i articles per a la salut de les vostres mascotes.

Les nostres instal·lacions