Som un equip al vostre servei per a poder oferir una atenció d’alta qualitat tant als propietaris de gossos i gats com a les mascotes.

La nostra clínica està integrada per dos facultatius Llicenciats en Medicina Veterinària, dos Auxiliars tècnics veterinàries amb una llarga trajectòria en el sector i dues perruqueres especialitzades en gossos i gats. Tot l’equip tècnic i humà té un objectiu únic: Proporcionar a cada un dels nostres pacients la mateixa cura que desitjaríem per a les nostres pròpies mascotes.

Per altra banda, si el cas ho requereix, disposem d’especialistes que ens vénen a visitar regularment en el nostre centre. Tenim professionals dedicats exclusivament a tots els àmbits de la salut animal com són: exòtics, dermatòleg, oftalmòleg, traumatòleg, neuròleg, cardiòleg… I en els casos fora del nostre horari comercial els remetem a l’Hospital Veterinari Molins.

Coneix l’Equip

<strong>David López</strong>
David LópezVeterinari Col. 2615
Amb més de 20 anys d’experiència i llicenciat en veterinaria, l’any 2005 va fundar la Clínica Veterinària La Granja amb la intenció d’oferir una medicina integral. Té una dedicació exclusiva a la medicina interna, cirurgies de teixits tous, laboratori, diagnòstic per raigs X i ecografies. Realitza una formació continuada que el permet estar actualitzat en les diferents disciplines de la medicina veterinària.
<strong>Laura Franch</strong>
Laura FranchVeterinaria Col. 1061
Una jove promesa. Llicenciada a la UAB compta amb 2 anys d’experiència en el sector. És diplomada en cirurgia de petits animals i constantment amplia i complementa la formació a través de cursos especialitzats com són d’etologia, diagnòstic per imatge, etc.
<strong>Ariana Carrera</strong>
Ariana CarreraATV
Titulada com a ATV per CIM Formación, compta amb més de 10 anys d’experiència en la cura i atenció a les mascotes, especialitzada en paràsits i els seus tractaments. Ha assistit múltiples Congressos com AMVAC i AVEPA. És una gran aficionada a la hípica.
<strong>Sandra Serra</strong>
Sandra SerraATV
Auxiliar Tècnica Veterinària i Perruquera canina i felina titulada, porta més de 20 anys en el món dels petits animals. Ha assistit a nombrosos cursos i congressos per a especialitzar-se. És una gran aficionada a la restauració i les manualitats.
<strong>Marina Herrera</strong>
Marina HerreraPerruquera
Perruquera Canina i Felina amb més de 8 anys d’experiència. Dins de la perruqueria i estètica canina, centra el seu interès en el tall a tisora i a màquina, tot i que també realitza stripping i banys dermatològics per alleujar i cuidar la pell danyada per patologies, al·lèrgies…
<strong>Emma Llopis</strong>
Emma LlopisPerruquera
Titulada en Perruqueria Canina i Felina per Marc Fox a Mr. Guau, ha realitzat diferents seminaris en tècniques de tall (IV San Bernard i Artero), de Stripping (Judith Camarasa, Artero), banys terapèutics, d’Assistent tècnic veterinari i d’educació canina. Compta amb més de 4 anys d’experiència.